ASSEUT Timisoara organizeaza proiecte pe tot parcursul anului universitar, avand drept scop oferirea unei viziuni diferite. Proiectele desfasurate sunt destinate atat membrilor cat si persoanelor din exterior si vizeaza dezvoltarea personala a fiecarui participant.

     Noi, ASSEUT, organizam proiecte din diverse arii, cum ar fi:

  • Antreprenoriat
  • IT
  • Sport
  • Social
  • etc.

Proiecte ASSEUT:

StudIT

Proiectul “StudIT” are ca scop principal crearea unui spațiu de prezentare a intereselor studenților și elevilor din domeniul IT.

     În urma realizării acestui proiect, studenții/elevii pot acumula  cât mai multe informații și cunoștinte, atât prin participarea la training-urile și workshop-urile care vor avea loc în cadrul acestui eveniment, cât și prin relaționarea lor cu experții din domeniul IT.

    Totodată, aceștia au posibilitatea de a-și dezvolta și de a pune în practică abilitățile dobândite, acumulând o experiență bogată, care îi va ajuta în integrarea lor pe piața muncii.

Studentiada

Festivalul naţional STUDENŢIADA îşi propune:

  • să sprijine toate formele de creativitate, în special cea antreprenorială, cea artistică şi cea sportivă;
  •        în acest scop, festivalul oferă studenţilor oportunitatea de a participa la concursuri de sport, grafitti, puzzle, dans, face & body painting, cross şi ciclism, jocuri ale copilăriei;
  •       studenţii vor avea ocazia să practice unele dintre cele mai interesante sporturi precum: scrimă, echitaţie sau înot;
  • să creeze un context care să permită tinerilor studenţi să dobândească competenţe de exprimare a propriei personalităţi

BAAB- Educație financiară

„B.A.A.B” este un proiect conceput pentru promovarea spiritului antreprenorial participând la diferite traininguri și workshopuri.

De asemenea urmărește îmbunătățirea modalităților de comunicare și motivare privind educația financiară. Popularizarea conceptului investițional pe piața bursieră în rândul studenților prin conferințe.

Proiectul va oferi consiliere în investiții de către experții în acest domeniu și astfel  tinerii absolvenți iși vor crește capacitatea de a investi pe piețele de capital.

Săptămâna voluntarului

Isi propune aceleasi obiective ca si Studentiada, doar ca activitatile desfasurate vor fi specifice anotimpului de primavara.

Dăruiește un zâmbet

Este un proiect marca ASSEUT ce isi propune sa aduca zambete pe chipul celor mai putin norocosi. Daruieste un zambet este o campanie de strangere de fonduri avand drept scop finantarea sectiei de oncologie de la Spitalul “Louis Turcanu”. Fondurile stranse sunt fie donate efectiv pentru cumpararea de aparate noi, fie sunt cumparate cadouri de Craciun pentru copii aflati acolo. 🙂

Fotografii de la proiectele desfasurate de ASSEUT

Close Menu